banner564

KKTC Dolandırıcıların yuvası oldu

Lefkoşa’da, meydana gelen sahte evrak düzenleme sucundan tutuklanan Hasan Tapınç ile Fatih Cebeci mahkeme huzuruna çıkarıldı.

KKTC Dolandırıcıların yuvası oldu
banner598

Mahkemeye meselenin olgularını aktaran polis memuru Cemal Pınardan, zanlıların, Lefkoşa’da faaliyet gösteren Akfen LTD isimli şirketin direktöründen yetki almadan Gönyeli’de 2 farklı daire ile ilgili, iki farklı kişiyle satış sözleşmesi yaparak şirket adına imzaladıklarını ve evrak sahteleme suçunu işlediklerini açıkladı.

Soruşturmanın yeni başladığını bildiren polis, mahkemeden süre talep etti. Yargıç Rauf Kürşad  zanlıların 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kenan uzun
Kenan uzun - 6 ay Önce

ismim kenan uzun kesinlikle, politik bir kiṣi değilim, olaylara tamamen insani yaklaşıyorum, Polonya'da yaṣıyorum, bundan yaklaşık 2 yıl õnce ailemle tatil ve dinlenmek için ev almak istedik ama 3 defada dolandırıldik, bu yorum kesinlikle ülkeyi kötülemek amacıyla değil tamamen art niyetli kişiler çok fazla emlak sektöründe faaliyet göstermektedir

Hasan Nuri
Hasan Nuri - 6 ay Önce

Gelecek olmayan Dolandırıcılar ve Yolsuzluklar Ülkesi KKTC’de en kestirme yoldan Testiyi doldurup gidenlere ne diyebiliriz ki ?? Bavulcu’lardan Emlakçılara Eczacılardan Devlet İhalecilerine gerçekten bunu bilmeyenimiz mi var ???

Komik
Komik - 5 ay Önce

Bastakiler gormezden gelir o koltuk bunlara cok rahat geldi hepsini toptan cope atsinlar

Ck
Ck - 5 ay Önce

Böyle süper bir yönetim olursa ülkede tabiiiki dolandirici yuvası olur!!!!!! Kuş yuvası olacak hali yok şu durumda.........resmen bakarkörler yönetiyor ülkeyi......

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473