banner564

KKTC’nin gururu

Kıbrıs Yapı Kimyasalları ile Gülenay Boya, bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor

KKTC’nin gururu
banner598

İnşaat sektöründe 25 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren işadamı Mehmet Çıldır’ın girişimciliğinde oluşan Kıbrıs Yapı Kimyasalları ile Gülenay Boya, bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Sektörde birçok önemli projeye imza atan iş adamı Mehmet Çıldır başarısının temelinde inanç olduğunu söylüyor.
Diyalog’a konuşan Çıldır, “Biz işimize, halkımıza, üretime ve bu topraklara inanıyoruz. Yaptığımız işin sonuna kadar arkasındayız. Alın teri ile gece-gündüz çalışarak en iyiyi halkımıza en uygun fiyata sunmayı hedefledik. Kurduğumuz entegre tesisimiz ile bunu başardık” dedi.

Tamamen yerli sermay ile kuruldu
Mehmet Çıldır, Gülenay ve Kıbrıs Yapı Kimyasalları (KYK) markaları hakkında ise şunları aktardı, “25 yıllık deneyim ve birikimin 2004 yılında ilk filizlerini vermesiyle başlayan serüvenimiz, inanç ve tutkuyla büyüyerek, bir dünya markası olma yolunda Gülenay’ı bugünlere taşıdı. Vizyonumuz hiçbir zaman dar kalıplar ardında sıkışmadı. Ürettikçe, büyümeye ve büyüdükçe insanına, yaşadığı topraklara daha fazla sahip çıkmaya başladık. Kıbrıs’ın yeniden inşasında öncü rol üstlenerek, kendi yapı kimyasallarımızı dünya standartlarında üretmeyi başardık. Halkımıza kaliteyi, ucuza da alabilme yollarını açtık. Yerin altında ya da üstünde fark etmez, hayatımızı kolaylaştırmak için her alanda halk için çalıştık. Tamamen yerli sermaye ile kurulduk… Kıbrıs Türk halkına daha iyi bir yaşam kalitesini sunabilmek için AR-GE çalışmalarımız 2013 yılında ilk meyvesini verdi. İnşaat ve Yapı sektörüne imzamızı attık. KYK ile halkımızı buluşturduk. Hiç durmadık, yorulmadık… Modern tesislerin kurulumu için yatırımdan korkmadık! Bugün ise yarattığımız istihdam ve  4000 m2 kapalı alan üzerinde 3000 m2 üretim tesisimizle, artık “Biz” de varız.”

Gülenay Yakışıklı Boya 
Mehmet Çıldır konuşmasının devamında şunları kaydetti, 2006 yılından günümüze boya sektöründe hizmet veren Gülenay ‘Yakışıklı’ Boya ise, 2008 yılında bilgisayar ortamında Alman teknolojisine geçerek otomasyonda binlerce renk seçeneği sistemi ile boya üretim sahasında büyük adımlar attı. Rengimizi hep belli ettik. Kalitemizden ödün vermeden halkımızın bütçesi için en uygun olana çalıştık. Ve sonunda çok yakışıklı bir boya ürettik. Dünyadaki yenilikleri, gelişimleri an be an takip ettik. Uluslararası standartları halkımızla buluşturmanın onurunu yaşarken saygın, güvenilir bir marka olarak yerimizi aldık. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde üretilen ve dünya markaları ile yarışan boyamızı halkımıza güven içinde sunduk. Yenilikçi ve öncü olabilmek adına yönümüzü daima teknolojiye çevirdik. Kazancımızı sürekli yeniliğe ve yatırıma harcadık. Gülenay, Boya ve Yapı Kimyasalları olarak bizler,Büyük Ustaların Büyük Sırrı olmaya devam edeceğiz.”

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2016, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474