banner564

Kokain de var

Güneyden kuzeye uyuşturucu getirirken, kendisini engellemeye çalışan vatandaşları darp eden zanlının suç ortağı yakalandı

Kokain de var
banner598

  Lefkoşa Surlariçi’nde polis tarafından aranan bir şahıs, elinde içerisinde olan uyuşturucu paketi ile kuzeye kaçak olarak geçmeye çalışırken, vatandaşlar tarafından fark edildi. Zanlı kendisine engel olmaya kalkışan vatandaşı darp edip, kaçmaya çalışırken, elindeki uyuşturucu paketini düşürdü. İçerisinde 100 gram hintkeneviri ile 2 gram kokain türü uyuşturucu bulunan paketi teslim alan polis, aranan şahsın olay yerinden kaçmasına yardım ettiği gerekçesi ile V.B. isimli zanlı gözaltına alındı. Zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

   Polis, aranan bir şahsın elinde koli bandına sarılı paket ile 18 Ekim tarihinde saat 20.00 sıralarında Surlariçi’nde Karababa Sokak’taki askeri bölgeyi ihlal ederek kuzeye geçmeye çalıştığını, kendisine engel olmaya çalışan vatandaşı darp ettiğini ve kaçtığı esnada elinde tutmakta olduğu paketi olay mahallinde düşürdüğünü aktardı. Polis, aranan şahsın olay yerinden DT 052 plakalı araca binerek kaçtığını açıkladı.  
   Paketin Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerine teslim edildiğini ve içerisinde100 gram hintkeneviri madde ile 2 gram kokain türü uyuşturucu madde olduğunu ifade eden polis, mesele ile ilgili DT 052 plakalı aracın kullanıcısı olduğu tespit edilen zanlı V.B.’nin tutuklandığını ifade etti. 
   Aynı gün zanlının evinde yapılan aramada herhangi bir bulguya rastlanmadığını belirten polis, olayda kullanıldığı tespit edilen aracın Alayköy Sanayi bölgesinde bulunarak el konulduğunu söyledi. Mesele ile ilgili yapılan soruşturmalarda zanlı V.B.’nin olayla ilgisi olduğuna inanıldığını aktaran polis, olay günü aracın bulunduğu bölgedeki kamera görüntülerinin incelenerek, sürücüsünün kim olduğuna dair tespit çalışması yapıldığını vurguladı. 
   Polis, soruşturmanın devam ettiğini, aranan şahıs olduğunu belirterek, zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473