banner564

Kongre öncesi ziyaret

Dünya Basın Konseyleri Birliği heyeti; Meclis Başkanı Siber ve Başbakan Özgürgün tarafından ayrı ayrı kabul edildi

Kongre öncesi ziyaret
banner598
Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Dünya Basın Konseyleri Birliği heyetini kabul etti. Meclis Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Meclis Mavi Salon’da gerçekleşen kabulde, konuklara hitaben bir konuşma yapan Başkan Siber, kongrenin ülkede yapılmasından dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederek, dünyanın birçok bölgesinden gelen basın konseyi üyelerinin KKTC adına bilgi sahibi olmalarından mutlu olduklarını söyledi. 
Kıbrıs Türk Basın Konseyi Başkanı Şule Aker de, Dünya Basın Konseyleri Birliği Genel Kurul Toplantısını KKTC’de yapmaktan dolayı mutlu ve gururlu olduklarını belirterek, bu kapsamda devlet ve hükümet yetkililerine ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi.
Öte yandan Başbakan Hüseyin Özgürgün, Dünya Basın Konseyleri Birliği’nin 17’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı için KKTC’de bulunan Dünya Basın Konseyleri Birliği heyetini kabul etti. Kabulde Dünya Basın Konseyleri Birliği Başkanı Kajubi Mukajanga ve Kıbrıs Türk Basın Konseyi Başkanı ve Dünya Basın Konseyleri Birliği Başkan Yardımcısı Şule Aker birer konuşma yaptı. 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2016, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474