banner564

Köprücük kemiğini bıçakladı

Aynı evi paylaşan ve alacak-verecek meselesinden kavga eden 4 Pakistanlı’dan bir tanesi yaşam mücadelesi veriyor

Köprücük kemiğini bıçakladı
banner598

Suna ERDEN
Girne'de meydana gelen kavga olayında üç kişiyi bıçaklayıp birinin ağır yaralanmasına neden olan Shahbaz Ahmad ile Sajjad Ahmad dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Pakistanlı iki gurup arasında yaşanan kavganın alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı tespit edildi. Olayda yaralanan Shazib Ali'nin hayati tehlikesi olduğu açıklandı.
Olayla ilgili soruşturmayı yürüten polis,  kavganın 25 Temmuz saat 23.00 sıralarında Girne de Turan Güneş Sokak üzerindeki bir apartman dairesinde meydana geldiğini anımsattı.
Polis, aynı yerde kalan Shahbaz Ahmed, Tajamal Ilyas, Muhammad Azame, Sajjad Ahmad’ın bir taraf,  Muhammed Ikram, Fahad Shazad, Shazib Ali ve Wajjid Ali’nin karşı taraf olup kavga ettiklerini ifade etti.

Ali’nin hayati tehlikesi var
Kavganın para meselesi yüzünden çıktığını belirten polis, zanlıların, Muhammed Ikram’ı sağ omzundan, Fahad Shazad’ı sağ elinden, Shazip Ali’yi de sağ köprücük kemiğinden bıçakla yaraladıklarını söyledi.
Polis, Muhammed Ikram ve Fahad Shazad’ın kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde görmüş oldukları tedavinin ardından müşahede altına alındıklarını, Shazib Ali'nin ise hayati tehlikesi olduğunu söyledi. 

Güzelyurt’ta tespit edildiler
Shahbaz Ahmad ve Sajjad Ahmad’ın ise Güzelyurt’ta tespit edilerek tutuklandıklarını belirten polis, Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’nde doktor muayenesinden geçirildiklerini ifade etti. 
Polis, olayda kullanılan bıçağın, olay yerinde tespit edilip emare olarak alındığını, zanlı Shahbaz Ahmad’ın gönüllü ifade vererek, suçunu kabul ettiğini açıkladı.
Meseleyle ilgili olarak Wajjid Ali’nin halen aranmakta olduğunu, alınması gereken ifadeler bulunduğunu belirten polis, zanlıların 2 gün polis nezaretinde tutuklu kalmaları talep etti.Mahkeme talebi kabul etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474