banner564

Köşklüçiftlik’i  mesken tutmuş

Ev ve park halindeki araçlardan hırsızlık yaptığı tespit edilerek tutuklanan Abdülhamit Günsun’un başka suçlar işlemiş olabileceği tahmin ediliyor

Köşklüçiftlik’i  mesken tutmuş
banner598

 Bir süredir işsiz olduğu öğrenilen Abdülhamit Günsun, Lefkoşa’nın Köşklüçiftlik ve Kumsal bölgesinde birçok evden hırsızlık yaptığı iddiasıyla tutuklandı. Günsun, bir eve girip çocuk kumbarasından 50 TL ile cips, park halindeki bir araç ile bir evden cep telefonu çalmakla suçlanıyor.

Polise verdiği ifadede suçlarını itiraf eden zanlı dün ek süre talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Soruşturmayı yapan polis, zanlının 22 Temmuz 2018 tarihinde saat 02.00 sıralarında Köşklüçiftlik bölgesinde Y.E.’ye ait eve mutfak kapısından girdiğini, dolap üzerinde bulunan çocuk kumbarası içerisinden 50 TL bozuk paraları ve buzluk üzerinde muhafaza edilen 2 adet markası meçhul cips ve iki paket fıstıkları çaldığını ifade etti. Zanlının 23 Temmuz’da ise Z.Ş.ye ait park halindeki Mercedes Jeep marka araçtan Samsung Galaxy S7 edge marka cep telefonu çaldığını kaydeden polis, zanlının 28 Temmuz tarihinde yakalandığını söyledi.

3 gün daha hücrede
Yapılan soruşturmada zanlının Temmuz 2017 ayı içerisinde Kumsal Park bölgesinde P.E.’ye ait eve giriş yapıp, Samsung J7 marka cep telefonunu çaldığının da tespit edildiğini söyledi. Polis, zanlının ifade verip suçlarını kabul ettiğini açıkladı. 
Mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın ettiğini, zanlının Lefkoşa civarında meydana gelen benzeri suçlar ile bağlantısı olup olmadığının araştırılacağını belirten polis, üç gün tutukluluk talep etti. Mahkeme polisin istediği süreyi onayladı.  


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474