banner564

‘Köstebek’ operasyonu

Narkotik ekipleri İskele’de 5 kiloya yakın uyuşturucu ele geçirdi

‘Köstebek’ operasyonu
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

İskele Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi dün gerçekleştirdiği ‘Köstebek’ operasyonuyla son zamanların en yüklü uyuşturucu maddesini ele geçirdi. Aldığı ihbar üzerine harekete geçen polis, S .G. ile Ş.O. isimli şahısların evine baskın yaptı. Evde yapılan aramada preslenerek kalıp haline getirilmiş piyasa değeri 500 bin TL olan 4 kilo 800 gram hintkeneviri ele geçirildi. Polisin başarılı operasyonuyla kilolarca zehir piyasaya sürülmeden ele geçirilirken, S .G. ile Ş.O. isimli şahıslar tutuklandı. 

Kalıp halinde bulundu
Narkotik ekipleri dün ‘Köstebek’ ismiyle başarılı bir operasyona imza attı. İskele’ye bağlı Ötüken’de düzenlenen operasyonda 4 kilo 800 gram hintkeneviri ele geçirdi. Operasyon kapsamında 29 yaşındaki zanlılar S.G. ile Ş.O gözaltına alındı.
Elde edilen bilgilere göre; bir süre önce ülkeye yüklü uyuşturucu ithal edileceğine dair ihbar alan narkotik, zanlıları takibe aldı. Üç hafta süren takip sonucu dün saat 11.00 sıralarında operasyon yapıldı. 
Zanlılar S.G. ile Ş.O’nin evine baskın yapan polis,  kalıp haline getirilmiş 4 kilo 800 gram hintkeneviri ele geçirdi.
İki zanlı gözaltına alınarak sorgulanmak üzere polis karakoluna götürüldü. Uyuşturucunun Türkiye’den getirildiği belirtilirken, zanlıların hintkenevirini fazla yer kaplamaması için toz haline getirip, sıkıştırarak kalıp haline getirdiği kaydedildi. 
Zanlıların bugün İskele Kaza Mahkemesi’nde, tutukluluk talebi ile Yargıç huzuruna çıkarılacak.

Büyük takdir topladı
İskele Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nin dünkü başarılı operasyonu bölgede büyük takdir topladı, vatandaşlar, “Binlerce insan zehirlenecekti, başarılı operasyonu düzenleyerek bu kadar külliyatlı miktardaki uyuşturucunun yayılmasını önleyen polisimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474