banner564

Enes’in burnu kırıldı

Lefkoşa’da kız meselesi yüzünden 5 kişi birbirine girdi

Enes’in burnu kırıldı
banner598

 Lefkoşa’da kız meselesi yüzünden çıkan kavgada Enes Güleç'in burnu kırıldı, aracı hasar gördü.

İki kişi bir taraf, üç kişi karşı taraf olup kavga eden beş kişiden Selman İnanç ile Hüseyin Sabri Gümüş gözaltına alındı. 
İki zanlı dün tutuklama talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada olayı aktaran polis, 26 Mayıs 2019 tarihinde saat 15.30 'da Hamitköy'de bulunan Kıral Apartmanı önünde Selman İnanç ve Hüseyin Sabri Gümüş’ün bir taraf olup aralarında daha önceden kız meselesi yüzünden husumet bulunan İsa Caner Odacı, Jiyan Tuncel Başaran ve Enes Güleç ile kavga ettiklerini söyledi.
Polis, çıkan kavgada zanlılar ile karşı grubun birbirlerinin vücutlarının muhtelif yerlerine elleri ve ayakları ile vurmak suretiyle darp ettiklerini belirtti.

Kamera kayıtları incelendi
Kavga esnasında zanlı Selman İnanç ve Hüseyin Sabri Gümüş’ün, zanlı Enes Güleç'in burnunun kırılmasına sebebiyet verdiklerini kaydeden polis, ayrıca ona ait JS 961 plakalı Mini Cooper marka aracın dikiz aynaları ile sol ön camına tekme atıp kırarak kasti hasara uğrattıklarını anlattı. Kamera kayıtlarının incelenmesi gerektiğini, alınması gereken ifadelerin yanı sıra aranan bir zanlı olduğunu belirten polis, Selman İnanç ile Hüseyin Sabri Gümüş’ün üç gün tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme, zanlıların üç gün tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473