banner564

Kötü günler  geride kaldı

Seçim çalışmalarına devam eden Harmancı, LTB sağlanan istikrarın kalıcı olması gerektiğini söyleyerek destek istedi:

Kötü günler  geride kaldı
banner598

 Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı ve Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Başkan adayı Mehmet Harmancı, LTB’de istikrar sağlandığını kaydederek, bu istikrarı kalıcı kılmanın önemli olduğunu söyledi.

Yapılan açıklamaya göre, Harmancı dün sabahın erken saatlerinde Lefkoşa Sanayi Bölgesi’ndeki LTB tesislerini ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi. 
Ardından Gülen Yüzler Anaokulu’nu ziyaret ederek okul müdürü Selim Özmenek ve öğretmenlerle buluşan Harmancı, saat 11.00’de ise Belediye Emekçileri Sendikası’nı (BES) ziyaret ederek BES Başkanı Mustafa Yalınkaya ve sendika yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Harmancı’ya ziyaretlerinde TDP Belediye Meclis Üyesi adayları eşlik etti.
Harmancı, Gülen Yüzler Anaokulu’nda yaptığı konuşmada, “Görev sürem boyunca Lefkoşa’nın 4 yıl önce getirildiği halden kurtulabilesi için hep beraber katkı koyarak çalıştık. Eğer Lefkoşalıların inancı ve güveni olmasaydı, bu günlere gelemezdik” dedi.
Harmancı buradaki sohbet toplantısında ise, 4 yıl boyunca gerçekleştirdiklerini ve ileriye yönelik projelerini aktardı, soruları cevapladı.  

“BES ile uyumlu çalıştık”
BES üyelerinin büyük bir çoğunluğunun çalışma arkadaşı olduğunu kaydeden Harmancı, sendikayla bir araya gelerek geçen dört yılı değerlendirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
Harmancı, gerek bankalar, gerek esnaf ve gerekse çalışana olan sorumlulukları yerine getirdiklerini ve bunun mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “artık Lefkoşa hak ettiği yatırımları almaya başladı” dedi.
Harmancı şöyle konuştu:
“Önümüzdeki dönemde hem çalışanlarımızın sağlığı, hem de Lefkoşalıların daha iyi hizmet alabilmesi için ekipmanımızı üst düzeye çıkarmak zorundayız. Dört yıllık süreçte gelmiş geçmiş BES yöneticilerine göstermiş oldukları anlayış ve duyarlılık, dayanışma ve işbirliği için çok teşekkür ediyorum. Beraber başardık, Lefkoşa’yı kötü günlerden birlikte çıkardık, geleceğe de hep birlikte taşıyacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, LTB bir kez daha tüm belediyelere örnek olabilecek noktaya gelecektir. 

Has-Der’i ziyaret etti
Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) LTB Başkan adayı Mehmet Harmancı, Halk Sanatları Derneği’ni (Has-Der) ziyaret etti.
Ofisinden verilen bilgiye göre, dün akşam gerçekleştirilen ziyarette Harmancı’ya bazı TDP Belediye Meclis Üyesi adayları ile Bağımsızlık Yolu Belediye Meclis Üyesi adayı da eşlik etti.

Mültecilerle ilgili iddiaları yanıtladı
Öte yandan Mehmet Harmancı, mültecilerin defnedilmesi konusundaki iddiaları yanıtlayarak, cenazelerin tüm yıkama, ilaçlama ve Lefke’ye nakil işlerinin Lefkoşa Türk Belediyesi tarafından hiçbir ücret talep etmeden sağlandığını açıkladı.
Yazılı bir açıklama yapan Harmancı, “Bazı asılsız iddiaların aksine bu süreçte benim ağzımdan ücretle ilgili tek bir söz çıkmadı. Bu nedenle mesnetsiz ve bilgi sahibi olmadan yapılan bu açıklamaları ucuz bir siyaset olarak tanımlıyor ve esefle karşılıyorum” dedi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474