banner564

Kriz çözüldü

Barış Burcu, Cumhurbaşkanı Akıncı’nın Turizm Bakanlığı Müsteşarlığına Kemal Deniz Dana’nın atanma kararnamesini imzaladığını açıkladı

Kriz çözüldü
banner598
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Barış Burcu, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın Turizm Bakanlığı Müsteşarlığına Kemal Deniz Dana’nın atanmasını öngören üçlü kararnameyi dün imzaladığını bildirdi.
Burcu yazılı açıklamasında, Cumhurbaşkanı Akıncı’nın bu sürecin en başından beri konuyu kişiler ve isimler üzerinden değil turizmin gelişmesi ve toplumsal yarar ilkesi üzerinden değerlendirdiği vurguladı ve daha önce dile getirdiği yaklaşımını aynen koruduğunu ifade etti.
Burcu, ancak hükümetin bu konuda herhangi bir tutum değişikliğine gitmeyeceği ve Kemal Deniz Dana’nın atanmasında ısrarcı olacağının da kendilerine değişik zamanlarda aktarıldığını kaydetti.
Burcu, Turizm Bakanlığı Müsteşarı Şahap Aşıkoğlu’nun görevden alınmasına ve yerine Kemal Deniz Dana’nın atanmasına ilişkin üçlü kararnamenin, Başbakan Ömer Kalyoncu ve Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu’nun imzasıyla geçtiğimiz Ekim ayında Cumhurbaşkanlığına iletildiğini hatırlattı.

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2015, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473