banner564

Küçük Filiz  yoğun bakımda

Haspolat’ta önce köprü taşına ardından da ağaca çarparak hurdaya dönen araçta sıkışan İbrahim Tekeboğan ve 8 yaşındaki kızını itfaiye kurtardı

Küçük Filiz  yoğun bakımda
banner598

Onur ULAĞ
Başkent Lefkoşa’ya bağlı Haspolat’ta dün meydana gelen trafik kazasında baba ile kızı ölümden döndü. Elde edilen bilgilere göre, yanında 8 yaşındaki kızı ile yolculuk yapan İbrahim Tekeboğan yönetimindeki araç önce köprü taşına çarpıp savruldu, ardından yol dışındaki ağaca çarpıp durdu.
Çarpmanın etkisi ile hurdaya dönen araçta sıkışan İbrahim Tekeboğan itfaiye ekiplerinin yardımı ile çıkarıldı. 8 yaşındaki çocuk, yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Araçtan itfaiye çıkardı
Kazada yaralanan Tandoğan ile kızı Filiz Tandoğan Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, kaza dün saat 13.40 sıralarında oldu.
İbrahim Tekeboğan yönetimindeki MP 926 plakalı salon araç, yolun solunda bulunan köprü taşına çarptıktan sonra kontrolsüzce savrularak yolun solunda bulunan ağaca çarptı.
Kaza sonucu araçta sıkışan araç sürücüsü İbrahim Tekeboğan, itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Sürücüyle birlikte, araçta yolcu olarak bulunan kızı Filiz Tekeboğan yaralandı. 
Yaralılar, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. 
Yetkililerden kazada yaralanan 8 yaşındaki Filiz Tekeboğan’ın yoğun bakım servisinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473