banner564

Sabaha karşı  kanlı kavga

Öğrenci yurdunun önünde Ürdün ve Türkiye uyruklu iki gurup arasında kız meselesi yüzünden çıkan tartışmada, 21 yaşındaki genç karnından bıçaklandı

Sabaha karşı  kanlı kavga
banner598

Onur ULAĞ
Lefkoşa’da dün sabaha karşı üniversite öğrencileri arasında yaşanan kavga kanlı bitti. 
Küçük Kaymaklı bölgesinde Ürdün ve Türkiye uyruklu iki grup arasında çıkan kavgada 21 yaşındaki Z.M.S.A.S. karın bölgesine aldığı bıçak darbesiyle yaralandı. 
Öğrenciler arasında yaşanan kavganın alkol ve kız meselesi yüzünden çıktığı öne sürülürken, Yakın Doğu Hastanesi’ne kaldırılan yaralı müşahede altına alındı. 
Kavgaya karışan M.K.Ö. (E-22), M.A.A (E-21), B.I. (E-22) ve H.B. (E-21) ise tutuklandı.
Polisten verilen bilgiye göre olay dün sabah 04.30 sıralarında Küçük Kaymaklı Vedia Barut Sokak üzerinde hizmet veren bir öğrenci yurdunun önünde meydana geldi. 
Ürdün ve Türkiye uyruklu iki grup arasında çıkan kavgada 21 yaşındaki Ürdünlü Z.M.S.A.S karın bölgesine aldığı bıçak darbesiyle yaralandı.
Olayda yaralanan öğrenci çevredeki vatandaşların araması üzerine olay yerine gelen ambulans ile Yakın Doğu Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyat edilen Z.M.S.A.S.’nin yapılan tedavisinin ardından aynı hastanenin yoğun bakım servisinde müşahede altına alındığı öğrenildi.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken M.K. Ö. (E-22), M.A. A (E-21), B.I. (E-22) ve H.B. (E-21) isimli zanlılar gözaltına alındı. 
Haklarında soruşturma başlatılan dört zanlının bugün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılması bekleniyor. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

LİSE VE ÜNİVERSİTE NESLİ ZİNA İÇİNDE MAALESEF.HAYA EDEP KALMADI BU NEDENLE DE EVLENİR EVLENMEZ BİR-İKİ AY SONRA BOŞANIYORLAR.ARAPLAR DA TC KÖKENLİLER D EKKTCLİLER DE BEKARET NEREDE İS EKALMADI.BOŞUNA BEYAZ GELİNLİK GİYİYORLAR DÜĞÜNLERDE,KIZ OLAN NERDEYSE YOOOOOK!

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474