banner564

Küpeli’yi ihbar yaktı

Narkotik ekiplerinin operasyonunda evinde yarım gram uyuşturucu bulunan şahıs tutuklandı

Küpeli’yi ihbar yaktı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Aldığı bir ihbar ile harekete geçen Narkotik Şube ekipleri, Gazimağusa’da bir eve düzenledikleri operasyon sonucu yarım gram ağırlığında bonzai ele geçirdi.
Narkotik ekipleri, Ömer Küpeli isimli zanlıyı gözaltına alıp mahkeme huzuruna çıkardı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli Polis Memuru Hüseyin Özdesoy, 4 Mayıs 2016 tarihinde zanlının tasarrufunda uyuşturucu madde olduğuna dair bir ihbar aldıklarını ve zanlının Gazimağusa’da 28.Tümen Caddesi üzerinde bulunan evine baskın yaptıklarını söyledi. Zanlının evde tespit edildiği sırada elinde tuttuğu ve içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan yarım içilmiş sigaranın emare alındığını anlatan Özdesoy, salonda bulunan koltuk üzerinde de yarım gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu maddeye emare olarak el koyduklarını söyledi.
Soruşturmanın henüz yeni başladığını bildiren Ösdesoy, zanlının soruşturma maksatlı 1 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Zanlının da itirazı olmaması üzerine Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 1 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2016, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473