banner564

Kurbanlar çoğalıyor

22 yaşındaki üniversiteli kıza tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklu bulunan Mürsel Aydın’ın başka vukuatları da ortaya çıktı

Kurbanlar çoğalıyor
banner598

 Suna ERDEN

Facebook’ta tanışıp bir yıl boyunca sohbet ettiği E.G. isimli 22 yaşındaki üniversiteli kıza tecavüz ettiği gerekçesiyle 23 Haziran tarihinde tutuklanan Mürsel Aydın’ın başka vukuatları da ortaya çıktı. 
Zanlının Ocak 2018’de yine sosyal medyada tanışıp arkadaş olduğu 23 yaşındaki üniversite öğrencisi B.E. ile eğlenceye gideceklerini söyleyip buluştuğu, alıp Lefkoşa’da Hamitköy de Anıt Tepe yakınlarında yüksek bir yere götürüp, darp ederek arabada tecavüz ettiği belirtildi. Zanlının geçtiğimiz gün tutuklanması ve olayın basına yansıması ile B.E.nin polise giderek şikâyetçi olduğu kaydedildi.

Aynı senaryo
E.G.’yi eğlence mekânına gideceklerini söyleyip, Lefke’den Lefkoşa’ya getiren,  arabada alkol ikram edip, birlikte içtikten bir bahane ile evine götürüp tecavüz eden Mürsel Aydın’ın ınstegram isimli sosyal medya arayıcılığı ile bir seneden beridir tanışıp arkadaş olduğu B.E.’ye de tecavüz ettiği belirtildi. 
Zanlının genç kızı U.K.Ü’de bulunan yurdundan EP 015 plakalı araç ile alıp Anıt Tepe yakınlarında yüksek bir yere götürdüğü, burada B.E. ile cinsel ilişkiye girmek istediği ancak genç kızın razı olamaması üzerine ciddi şekilde darp edip, arabada tecavüz ettiği kaydedildi. Zanlının geçtiğimiz gün tutuklanması ve olayın basına yansıması ile B.E.nin polise giderek şikâyetçi olduğu belirtildi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2018, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473