banner564

Yağmurdan kaçtı doluya tutuldu

Gönyeli’de bir araca çarpıp olay yerinden hızla uzaklaşan 41 yaşındaki Yazgül Hydyrova, 15 dakika sonra ikinci bir kaza yaptı

Yağmurdan kaçtı doluya tutuldu
banner598

 Onur ULAĞ

Gönyeli’de bir araca çarpıp, sol aynasına zarar verdikten sonra olay yerinden kaçan 41 yaşındaki Yazgül Hydyrova, 15 dakika sonra Lefkoşa’da başka bir kazaya karıştı. İlk kazadan ucuz kurtulan sürücü ikinci kazada yaralandı. Sürücünün 153 promil alkollü olduğu belirlendi.
Lefkoşa’da Osman Örek Caddesi üzerinde dün saat 17.00 sıralarında yaşanan kazada, Dereboyu istikametine doğru PR 917 plakalı araçla seyreden Yazgül Hydyrova (K-41), aynı yöne doğru önünde seyreden Ahmet Kambur (E-32) yönetimindeki PU 885 plakalı araca arkadan çarptı.
Kaza sonucu yaralanan PR 917 plakalı araç sürücüsü Yazgül Hydyrova, olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Hydyrova,  yapılan tedavinin ardından müşahede altına alındı. 
Kaza mahalline gelen Lefkoşa Trafik Tahkikat Ekipler Amiri Mehmet Özatılgan ve ekibi olay yerinde geniş çaplı incelemelerde bulundu.
Bu arada sürücü Yazgül Hydrova’nın kazadan yaklaşık on beş dakika önce Gönyeli’de bir aracın dikiz aynasına çarptıktan sonra olay yerinden ayrıldığı öğrenildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474