banner564

Lambova’nın gözyaşları

Güneyde yaşayan ve Lokmacı’dan kuzeye geçerek cep telefonu çalan ikisi kadın 3 kişi, ikinci geçişte tutuklandı

Lambova’nın gözyaşları
banner598

 Suna ERDEN

   Güney Kıbrıs’ta yaşayan ancak 20 gün önce Kuzey Kıbrıs’a gelip bir mağazada hırsızlık yapan Bulgar asıllı Mariya Vangelieva Stankova, Rumen Yotova Yotov ve Pamela Yotova Lambova önceki gün Lokmacı Kara Giriş Kapısı’ndan giriş yaptıkları sırada gözaltına alındı. 
   Müşteri olarak girdikleri mağazadan cep telefonu çalan zanlılar dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
   Soruşturmayı yapan polis meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili bilgi vererek teminat talep etti. Polis, Rumen Yotova Yotov'nın  4 Ağustos saat 19.30 sıralarında Desperado Butik isimli mağazaya müşteri olarak girdiğini, dolaştığını ve tezgâh üzerinde duran Mehmet Deveci’ye ait 550 TL değerindeki cep telefonunun üzerine elindeki tişört ile örttüğünü söyledi. Polis, zanlı Mariya Vangelieva Stankova’nın kıyafet ile gizlenen telefonu aldığını belirtti. 
   Zanlıların kamera kayıtlarında belirlendiğini ve 23 Ağustos 2018 tarihinde Lokmacı Kara Giriş Kapısı’ndan giriş yaptıkları sırada gözaltına alındıklarını söyleyen polis, zanlılar hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirterek, tutuklu yargılanmaları talebinde bulundu. 
   Mahkeme, zanlıların 15 gün süre ile cezaevine gönderilmesine karar verirken söz hakkı alan zanlı Pamela Yotova Lambova, “Telefonu iade ettik. Çocuğum şuan sokakta. Kefalet veya ceza ödeyebilirim” diyerek gözyaşı döktü. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474