banner564

Mağusa’nın faresi

Kafeteryanın hellimini, kaşarını yedi; bilgisayarı çantaya koyup gitti

Mağusa’nın faresi
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa suriçi bölgesinde 5 Mart 2016 tarihinde “ARCH” isimli kafeteryaya girerek içerisinden dizüstü bilgisayar, soda, hellim, kaşar peyniri ve kahve sirkat eden Adem Yılmaz 8 günün ardından tespit edilerek tutuklandı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Mehmet Emin Doğan zanlının 5 Mart 2016 tarihinde Gazimağusa’da Sinanpaşa sokak suriçi bölgesinde faaliyet göteren “Arch Cafe” isimli işyerinin kuzeye bakan giriş kapısını açıp içeri girdikten sonra kafeterya içerisinden 850 TL değerinde dizüstü bilgisayar ve çantasını, 30 TL değerinde hellim ve kaşarları, 12 adet “Sırma” marka limonlu sodaları ve 500 gram ağırlığında 1 adet “Classico” marka kahveyi sirkat ettiğini söyledi.
Tahkikatın henüz yeni başladığını ve alınacak olan tanık ifadelerinin bulunduğunu belirten Doğan, zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Huzurundaki şahadetideğerlendiren Yargıç Banu Soyer, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2016, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473