banner564

Mahkemeye arka kapıdan getirildi

2 buçuk yaşındaki minik Doğa’nın ölümüne sebebiyet veren Nijeryalı sürücü tutuklandı

Mahkemeye arka  kapıdan getirildi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da önceki gün yönetimindeki araç ile süratli ve dikkatsiz bir şekilde seyrettiği esnada, önünde gitmekte olan İpek Kaleli Çiçek’in yönetiminde bulunan araca çarpan ve içerisinde yolcu olarak bulunan 2 buçuk yaşındaki Doğa Çiçek’in ölümüne sebep olan Nijerya uyruklu sürücü Enahoro Arausi dün tutukluluk talebi ile Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Polis olabilecek her türlü tepkiye karşılık zanlıyı mahkeme binasının arka kısmından bina içerisine soktu.

Soruşturma sürüyor
Mahkemeye meseleyi aktaran Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şubesinde görevli Polis Müfettiş Muavini İsmail Yağız, zanlının 7 Mart 2016 tarihinde saat 17.00 sıralarında yönetimindeki MG 140 plakalı salon aracı ile eski Gazimağusa Lefkoşa yolu üzerinde seyretmekte olduğu esnada, Berkel Mobilya isimli iş yeri önünde sağa dönmek için sinyal verip dönüşe geçmekte olan İpek Kaleli Çiçek yönetimindeki JM 814 plakalı aracın sağ yan orta kısmına çarptığını söyledi. 
Kaza sonucu araçta yolcu olarak bulunan Doğa Çiçek’in yaşamını yitirdiğini anımsatan Yağız, zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın henüz yeni başladığını ve alınacak olan tanık ifadelerinin olduğunu söyleyerek zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. 

Cenaze bugün
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Banu Soyer, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi. Kazada yaşamını yitiren minik Doğa’nın buğu öğle namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından Gazimağusa’da defnedileceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2016, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474