banner564

Mehmet’in üzerinden Bonzai çıktı

Yol kenarında şüpheli hareketleriyle dikkat çeken 19 yaşındaki Mehmet’in üzerinden Bonzai çıktı

Mehmet’in üzerinden Bonzai çıktı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da, Maraş bölgesinde önceki akşam devriye gezen Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri yol kenarında şüpheli gördükleri Mehmet Altuntaş  isimli gencin yanına giderek üzerinde kanunsuz her hangi bişey olup olmadığını sordu.
Bunun üzerine cebinde bulunan yaklaşık 100 miligramlık “bonzai” türü uyuşturucu maddeyi polislere teslim eden Mehmet A, tutuklanarak Narkotik Şube’ye teslim edildi.

Suçunu kabul etti
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Özdesoy, 20 Ekim 2015 tarihinde sat 20.30 raddelerinde Gazimağusa’da devriye gezen Cürümleri Önleme Şubesi ekiplerinin, Maraş bölgesinde Sakızcılar sokak üzerinde yol kenarında şüpheli gördükleri zanlı Mehmet A,’nın yanına giderek üzerinde kanunsuz bir şey olup olmadığını sorduğunu anlattı. Zanlının cebinde bir kağıda sarılı halde bulunan yaklaşık 100 miligram ağırlığındaki “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu maddeyi polislere teslim ettiğini belirten Özdesoy, zanlının kendilerine gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini ifade etti.

2 gün tutukluluk emri alındı
Uyuşturucu olduğuna inanılan maddenin Devlet Kimya Laboratuvarına, uyuşturucu olduğuna inanılan maddenin içerisinde bulunduğu kağıt parçasının da parmak izi incelemesine gönderileceğini aktaran Özdesoy, alınacak olan ifadelerin de bulunduğuna dikkat çekerek zanlının 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Zanlı avukatı Batur Sağlamer’in de itirazı olmaması üzerine Yargıç Ayşen Toroslu, soruşturmanın salimen yürütülebilmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473