Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nın (GKK) 43/3’üncü dönem asteğmen ve 43/1’inci dönem çavuş celbi ant içme töreni yapıldı.
GKK Eğitim Merkez Komutanlığı’nda (Gülseren Kışlası) yapılan törene Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Başbakan Ersin Tatar, Ekonomi ve Enerji Hasan Taçoy, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Zorlu Topaloğlu ile askeri erkan katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde bayrakların göndere çekilmesiyle başlayan tören, sancağın tanıtılması ve ant içmenin icrası ile devam etti.
Törende başarılı personellere ödülleri protokol tarafından takdim edildi. Törene eşi Meral Akıncı ile birlikte katılan Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, dönem birincilerinin hediyelerini verdi.
Tümgeneral Topaloğlu, günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptığı tören, Mücahitler Marşı ve tören geçişiyle sona erdi.
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemlerine dikkat edilen törende, katılımcı sayısının düşük tutulması nedeniyle halk tören alanına alınmadı.
Mücahitler gururlandırdı
Gülseren’de 43/3’üncü dönem asteğmen ve 43/1’inci dönem çavuş celbi ant içme töreni yapıldı
YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
Girne Aile Mahkemesi
Gazimagusa Kaza Mahkemesi Tereke ilanı 20/25
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
SIRADAKİ HABER

