banner564

Mürsel başaramadı

Sosyal medyada tanıştığı üç kıza tecavüzden yargılanan zanlı mahkeme salonundan firar etti, 3 saat sonra yakalandı

Mürsel başaramadı
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da 2018 yılı Ocak-Haziran ayları içerisinde sosyal medyada tanışıp arkadaş olduğu yaşları 19 ile 20 arasında değişen üç üniversiteli kıza tecavüz ettiği gerekçesiyle ağır ceza mahkemesinde yargılanan Mürsel Aydın dün mahkemede olduğu bir sırada firar etti.
Duruşma sonrası polis aracına bindirilirken, ellerindeki kelepçe ile kaçmayı başaran seri tecavüzcü sanık Aydın, firardan birkaç saat sonra yakalandı.
Sosyal medyada tanışıp, tuzak kurarak 3 kişiye tecavüz eden sanık Aydın, dün davasının sürdüğü Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’ne getirildi.
Sanığın davası görüşüldükten sonra cezaevine götürülmek üzere polis aracına götürüldü. Ancak sanık bir fırsatını bulup, polisi iterek kaçmayı başardı.
Koşarak kaçan ve gözlerden kaybolan sanığı bulmak için polis ekipleri alarma geçti. 
Polis ekiplerinin yoğun çabası sonucu 14.30 sıralarında kaçan sanık, saat 18.00 sıralarında Lefkoşa’da tespit edilerek yakalandı. 

Sosyal medyada tuzak kurdu
Sanığın 1 Ocak 2018 tarihinde Instagram’da tanışıp arkadaş olduğu B.E.’ye Lefkoşa’da Anıt Tepe civarındaki yüksek bir tepede tecavüz ettiği öne sürülüyor. Sanığın Şubat ayı 2018 tarihinde ise yine sosyal medyada arkadaş olduğu B.Y. isimli 19 yaşındaki kıza yine Anıt Tepe yakınındaki yüksek bir tepede araç içerisinde darp edip, tecavüz ettiği, kızlık zarını yırttığı iddia ediliyor. 
Sanığın evlilik vaadiyle B.Y’yi susturduğu ve konuşmak için buluştuklarında ise ikinci kez tecavüz ettiği ileri sürülüyor. 
Sanığın 20 Haziran tarihinde yine sosyal medyada tanıştığı E.G. isimli kızı da bir bahane ile evine götürüp darp edip, tecavüz ettiği iddia ediliyor.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474