banner564

‘Ne anam var ne de babam’

Misafir olarak bulunduğu evden dizüstü bilgisayar ve cep telefonu çaldığı öne sürülen Ömer Kahraman mahkemede kendini acındırdı

‘Ne anam var ne de babam’
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’ya bağlı Beyarmudu Köyü’nde bir evde misafir olarak bulunan Ömer Kahraman isimli zanlının, ev sahibinin dizüstü bilgisayarı ile cep telefonunu çaldığı iddiası ile gözaltına alındı. Hakkında soruşturma başlatılan zanlı Ömer Kahraman, “Buraya çalışmaya geldim ancak alacaklarımı alamadım. Cebimde ikinci bir ayakkabı alacak param olmadığı gibi, başımda bana ayakkabı alabilecek ne annem ne de babam var” diyerek kendini savundu. 
Zanlı dün tutuklama talebi ile Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Mahkemeye meseleyi aktaran Dörtyol Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Ömer Ülger, zanlının 4 Ekim 2018 tarihinde, saat 02.00 sıralarında, Beyarmudu köyünde, misafir olarak bulunduğu Hasan Alnasan’a ait evde dizüstü bilgiyayar, şarj aleti, cep telefonu ile içerisinde kredi kartının bulunduğu cüzdanı çaldığını söyledi.
Zanlının çaldıklarının bulunduğunu belirten Ülger, soruşturmanın tamamlandığını belirterek, KKTC’de hiçbir bağı bulunmayan zanlının, davaları görüşülünceye kadar Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti.

Cezaevine gönderildi
Mahkemede söz alan zanlı ise KKTC’ye çalışmak için geldiğini ancak alacaklarını alamadığını, cebinde ayakkabı alacak parasının bile bulunmadığını söyledi. Zanlı, “Başımda bana ayakkabı alabilecek ne anne ne de babam var” şeklinde konuştu. 
Huzurundaki şahadet ve zanlının beyanını değerlendiren Yargıç Umut İnan, zanlının davaları görüşülünceye kadar ve 1 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezavi’ne gönderilmesine emir verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Alı can tugrul
Alı can tugrul - 2 yıl Önce

HABER ASILSIZDIR IFTIRADIR BU HABERIN KALDIRILMASINI TALEP EDIYORUM

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473