banner564

Balta ile saldırdı

Aldatıldığını düşünen Mustafa İlker Özhan adlı koca, Onur Rıdvan Uğur’dan intikam almaya çalıştı

Balta ile saldırdı
banner598

 Suna ERDEN

Girne’de önceki gün meydana gelen olayda, Mustafa İlker Özhan, eşi ile ilişkisi olduğu gerekçesi ile Onur Rıdvan Uğur’a saldırdı. Zanlının balta ile saldırı girişimi yarım kaldı ancak ikili sert bir kavgaya tutuştu. Karşılıklı yumruklaşmaların olduğu kavga sonrası tutuklanan zanlılar dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 
Duruşmada zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis, Mustafa İlker Özhan ile Onur Rıdvan Uğur’un 4 Ekim günü saat 19.50 sıralarında Girne’de meydana gelen “Tecavüz-i Alet Taşıma”, “Kavga” ve “Rahatsızlık” suçlarından tutuklandıklarını söyledi. Polis, zanlı Mustafa İlker Özkan’ın, elindeki baltayı eşiyle ilişkisi olduğu gerekçesi ile zanlı Onur Rıdvan Uğur’a vurmak amacı ile kaldırdığını, bu esnada iki zanlının kavgaya tutuştuğunu dile getirdi. Birbirleriyle yumruklaşan ve bağırıp çağıran iki zanlının şikâyet üzerine tutuklandığını ifade eden polis, meseleyle ilgili soruşturmanın tamamlandığını belirterek, zanlıların teminata bağlanmalarını talep etti. 
Mahkeme, her zanlı için bir kefilin 25’er bin TL’lik kefalet senedi imzalaması karşılığında tutuksuz yargı kararı verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474