banner564

Neler oluyor?

MTG’nin eski başkanı Şükrü Şemmedi’nin Mack Bear isimli işletmenin sahibine “100 bin Sterlin ver seni mafyaya karşı koruyayım” dediği iddia edildi

Neler oluyor?
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

   Gazimağusa’da Mack Bear isimli işletmeye gidip, işyeri sahibini tehdit ettiği öne sürülen Mağusa Türk Gücü’nün eski başkanı Şükrü Şemmedi gözaltına alındı.
Zanlı Şemmedi’nin işletme sahibine, “Mafya türedi, 100 bin sterlin vereceksin, ben de seni koruyacağım” diyerek tehdit ettiği iddia edildi.
Hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarıldı. 
   Gazimağusa Adli Şube’de görev yapan polis memuru Salih Fidan Ersan, mahkemeye meselenin olgularını aktardı.
Ersan, zanlının, 19 Ağustos’ta, saat 13.30 sıralarında Gazimağusa’da, İsmet İnönü Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren Mack Bear isimli işletme sahibini tehdit ettiğini söyledi.
İşletme sahibine, “İstanbul’dan yeni geldim. Memlekette küçük mafyalar türedi. Bana 100 bin sterlin vereceksin, ben de seni koruyacağım” diyerek tehdit ettiğini belirten polis, şikayet üzerine Şemmedi’nin gözaltına alındığını ifade etti.
Ersan, zanlı hakkında soruşturma başlatıldığını, alınacak ifadeler olduğunu belirterek, zanlının 2 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

İftira attı iddiası
 Zanlıyı savunan Avukat Fehmi Altunç da müvekkili aleyhindeki suçlamaları reddederek, işletme sahibinin Şükrü Şemmedi’ye olan borcundan kurtulmak için böyle bir şikâyette bulunduğunu ileri sürdü.
   Huzurundaki şahadeti ve beyanları değerlendiren Yargıç Umut İnan, polise tahkikatını tamamlayabilmesi için fırsat verdi ve zanlının 2 gün süreyle polis nezaretinde tutuklu tutulmasına izin ve emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474