banner564

Ödeme listesi var

Beşparmak’ta 7 kadını erkeklere pazarlayarak kazanç elde etmekle suçlananların sayısı 5’e yükseldi

Ödeme listesi var
banner598

 Suna ERDEN

Girne’de 7 kadının erkeklerle cinsel ilişkiye girmesini sağlayıp fuhuşa teşvik eden ve bu yolla para kazandıkları öne sürülen Ali Yıkılmaz, Merve Özer, Serkan Demir ve Mahmut Önen’in ardından suçla bağlantılı Mehmet Nergiz isimli zanlı da gözaltına alındı. Zanlı Nergiz’in kadınlarla birlikte olması için müşteri bulduğu öne sürüldü.
Bulduğu müşteri başına komisyon aldığı iddia edilen zanlı Nergiz ile diğer zanlılar Ali Yıkılmaz, Merve Özer, Serkan Demir ve Mahmut Önen dün tutuklama talebiyle Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Mahkeme önünde bekleyen beşi kadın üçü erkek 7 kişi basın mensuplarına saldırmaya kalkıştı. Polis, saldırıyı engellerden basına hakaret eden zanlı yakını bir kadın polis tarafından gözaltına alındı.

Aracı da yakalandı
Girne Adli Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Soyel, zanlıların Girne’de meydana gelen fuhuşa teşvik ve fuhuş yolu ile kazanç sağlama suçlarından dolayı tutuklandıklarını söyledi.
Polis, zanlıların 2019 yılı içerisinde 7 kadının farklı kişiler ile cinsel ilişkiye girmesine aracı olup, bu yolla kazanç elde ettiklerini ifade etti.
Soyel, 3 Temmuz tarihinde zanlıların Beşparmak’taki evlerinde yapılan aramada kadınların isimlerinin ve aldıkları parayı gösteren bir defter bulunup emare olarak zapt edildiğini açıkladı.
Polis memuru, zanlıların aynı gün tutuklandığını, Ali Yıkılmaz ile Merve Özer’in gönüllü ifade vererek suçlarını kabul ettiklerini söyledi.
Zanlıların mahkemeye çıkarılarak haklarında bir gün tutuklama emri alındığını kaydeden Soyel, bu süre içerisinde 10 kişiden ifade alındığını, suçla bağlantılı Mehmet Nergiz’in de yakalandığını belirtti.
Soyel, zanlı Nergiz’in fuhuşa teşvik suçunda aracı rolünde olduğunu belirtti. 
Zanlı Nergiz’in ifade vererek suçunu kabul ettiğini, soruşturmanın devam ettiğini kaydeden polis, zanlı Nergiz’in 3 gün diğer dört zanlının ise 7 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme, zanlı Nergiz hakkında 3, diğer zanlılar Ali Yıkılmaz, Merve Özer, Serkan Demir ve Mahmut Önen’nin 7 tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474