banner564

Öfkesine yenildi

Kendisini evden çıkarmak isteyen ev sahibine sinirlenerek ne varsa kırıp döken zanlı Kıral cezaevine gönderildi

Öfkesine yenildi
banner598

 Suna ERDEN

   Girne’de ev sahibinin baskısına dayanamayarak, evde pencerelerde olmak üzere her şeyi kırıp dökerek 20 bin TL hasar veren Mehmet Kıral, aleyhindeki soruşturma tamamlandı. 
   Aleyhinde alınan 3 günlük tutukluluk süresi dolan zanlı Kıral, teminat talebiyle Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. 13 yıldır KKTC’de olduğu öğrenilen ve çalışma izni yapılmadığı tespit edilen zanlı Kıral, davası görüşülünceye kadar 20 günü geçmeyecek şekilde cezaevine gönderildi. 
Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis, zanlı Mehmet Kıral’ın “Kasti hasar” suçundan tutuklandığını anlattı. 
  Polis, zanlı Kıral’ın Neriman Püsküllü sorumluluğunda kiracı olarak kaldığı daireden çıkarılmak istendiğini ve zanlının daireye büyük zarar verdiğini söyledi. 
    Artan, yapılan tespitte Kıral’ın kiracı olarak kaldığı dairenin yedi camını, iki adet mutfak dolabını, üç adet boydan aynayı, altı adet priz, dört adet oda kapısı, bir adet klozet, iki adet lavaboyu, bir adet avize ve bir adet bulaşık makinesini kasten kırarak 20 bin TL hasar verdiğini kaydetti. 
   Soruşturmanın tamamlandığını, zanlının yasal statüsü olmadığına değinen polis, zanlı Mehmet Kıral’ın davası görüşülünceye kadar 20 günü geçmeyecek şekilde cezaevine gönderilmesini talep etti. Mahkeme talebi kabul etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474