banner564

Öğretmenler destek verdi

Şehit Ertuğrul İlkokulu öğrenci velileri, okuldaki sorunlara dikkat çekmek için okul önünde eylem yaptı

Öğretmenler destek verdi
banner598
Şehit Ertuğrul İlkokulu’nda öğrenim gören öğrencilerin velileri okuldaki sorunlara dikkat çekmek için okul önünde eylem ve basın açıklaması yaptı.
Açıklamada Milli Eğitim Bakanlığı’nın bilgisi dâhilinde olan sorunların bir an önce çözülmesi gerekliliğine dikkat çekilerek, öğretmenlerin tespit ettiği yanlışlık ve eksikliklerin okul müdüriyeti ve Bakanlık tarafından dikkate alınmaması eleştirildi. Eyleme, Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) de destek verdi.

Nami: Eğitsel etkinlikler engelleniyor
Veliler adına basın açıklamasını okuyan Özdil Talat Nami, Şehit Ertuğrul İlkokulu’nda çocukların istedikleri eğitsel etkinliğe katılmasının okul müdürlüğü tarafından engellendiğini ve öğrencilere “biz nereye koyarsak oraya gideceksin” dendiğini söyledi.
Nami, okulda öğretmen ve velilerin sözünün dinlenmediğini, yeterli emniyet tedbirlerinin alınmadığını, ders saatlerinde öğrencilerin su ve tuvalet ihtiyacının yasaklandığını, okul bahçesinin sağlıksız ve birçok tehlikeye açık olduğunu, Beden Eğitimi derslerinin amacına uygun yapılmadığını, sınıflardaki öğrenci sayısının fazla olduğunu, ek derslik yapılması önerisinin müdürlük tarafından uygun bulunmadığını anlattı.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2015, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473