banner564

Ölüm korkusu

Servise çıkan paketçi, bir an önce müşteriye ulaşacak diye motosikletiyle önünde duran araca çarparak asfalt yola yuvarlandı

Ölüm korkusu
banner598

Timuçin YILDIRIM

   Diyalog’un, geçtiğimiz Pazartesi günü ‘Azraille Dans’ başlıklı manşet haberinde, motosikletle paket servisine çıkanların karşılaştıkları sorunlara dikkat çekilmiş ve yetkililer uyarılmıştı.
   Başkent Lefkoşa’da dün meydana gelen bir olay yürekleri hoplattı. Motosiklet ile yemek servisi yapan bir genç, çok hızlı bir şekilde sipariş adresine ulaşacak diye, önündeki araca çarptı. Şiddetli çarpma sonucunda yola savrulan motosiklet sürücüsü, uzunca bir süre asfalt üzerinde ambulansın gelmesini bekledi.
  Gobahis  Yaşadığı şokun etkisiyle ölüm korkusuna kapılan genç sürücüyü, olay yerinden geçenler sakinleştirmeye çalıştı.

Ayağında yaralar oluştu

   Lefkoşa’nın Tekin Yurdabak Caddesi üzerinde meydana gelen kaza sonrasında hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsü müşahade altına alındı. Yere düştükten sonra ayağında yaralar oluşan gence ilk yardım ekibi tarafından ilaçlama yapıldı.
   Daha sonra ise gerekli tetkiklere geçildi. Doktorlar, motosiklet sürücüsünün sağlık durumunun iyi olduğunu ve takip amaçlı bir süre hastanede tutulduğunu belirtti.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2013, 12:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Osman El
Osman El - 10 yıl Önce

çok geçmişler olsun

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473