banner564

 Ölümden döndü

‘Paket servis elemanıyız’ diyerek Yılmaz Taşkın’ın evine giren maskeli 2 kişi dehşet saçtı

 Ölümden döndü
banner598

 Suna ERDEN

   Alayköy’de gece kulübü çalışanı olan Yılmaz Taşkın, bir süre önce Erdal Tüsün adlı şahısı tehdit ettiği gerekçesiyle ‘şok baskına’ uğradı. Tüsün’ün kardeşi Muhammed Tusün ile Afdin Türkmen, paket servis elemanı kılığında Yılmaz Taşkın’ın evine girerek, adeta terör estirdi.
   Muhammet Tusün ve Afdin Türkmen tespit edilerek gözaltına alındı. 
   Başlarında kar maskeleri ve motorsiklet kaskı ile yemek siparişi götürmüş gibi Taşkın’ın evine gidip, kapı açılır açılmak içeriye dalan iki zanlının, önce darp suçu işledikleri ardından ölüm tehditlerinde bulundukları belirtildi. 
  Haklarında soruşturma başlatılan iki zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmda olayın 22 Ocak 2019 tarihinde meydana geldiğini söyleyen polis, Muhammed Tusün’ün kardeşi Erdal Tusün’ü tehdit ettiği gerekçesiyle Hanedan Gece Kulübü çalışanı Yılmaz Taşkın’a saldırdığını ifade etti.

‘Bağırırsan öldürürüm’
Zanlının olay günü Afdin Türkmen ile birlikte Yılmaz Taşkın’a ait eve girdiğini belirten polis, ağzını kapatıp boğazını sıkarak ciddi şekilde darp ettikten sonra, "Bağırma sesini çıkarma, öldürürüm” diyerek tehdit ettiğini söyledi. Polis, yapılan şikayet üzerine olay yerine gidildiğini ve soruşturma başlatıldığını açıkladı.
   Polis, kamera görüntülerinin incelendiğini, görüntülerde biri kar maskeli, biri hem motorsiklet kasklı hem de kar mashekli iki kişinin Susam Restoranda ait yemek paketleri ile sipariş getirmiş gibi Taşkın’ın evine gittiklerinin tespit edildiğini ifade etti.

Ayakkabısı Nike
   Polis, zanlıların Lefkoşa'da tespit edilerek tutuklandığını, meselenin soruşturmasının devam ettiğini Muhammet Tusün’ün olay yerinde giydiği mont, kar maskesi, siyah renk helmet ve plakası mechul motorun arandığını aktardı. 
   Polis, zanlı Tusun’ün olay günü giydiği kot pantolon ve Nike marka ayakkabıların bulunarak emare olarak alındığını söyledi. Alınması gereken ifadeler, incelenmesi gereken kamera görüntüleri ve kayıp emareler olduğunu belirten polis, zanlıların 2 gün poliste tutuklu kalmalarını talep etti.
Mahkeme talebi kabul etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473