banner564

Ona yakışmadı

36 yaşındaki Emre Çekmegelioğlu, sadece Yeniboğaziçi’ni değil, tüm ülkeyi üzen bir hareketle veda etti

Ona yakışmadı
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

   Gazimağusa’ya bağlı Yeniboğaziçi’nden dün sabah saatlerinde gelen haber bölgede büyük üzüntü yarattı. Emre Çekmegelioğlu, ardında dört sayfalık bir mektup bırakarak hayata veda etti. Ailesine yazdığı öğrenilen mektup polis tarafından emare olarak alınırken, Çekmegelioğlu’nun cansız bedenini arkadaşları dün saat 10.00 sıralarında evinde asılı olarak buldu.
  Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre; 2 hafta önce kız arkadaşından ayrılan 36 yaşındaki Emre Çekmegelioğlu’nun, depresyona girdiği ve ailesinin de yakın çevresini bu hususta uyardığı öğrenildi. Çekmegelioğlu’nun dün sabah saatlerinde, eski kız arkadaşına kendini astığı ipin resmini mesaj olarak yolladığı ve kız arkadaşının mesaj üzerine Çekmegelioğlu’nun arkadaşlarını arayarak durumu bildirdiği öğrenildi.
Arkadaşları hemen harekete geçerek Çekmegelioğlu’nun Yeniboğaziçi’nde bulunan ikametgâhına gitti. Talihsiz gencin kapıyı açmaması ve telefonlarına cevap vermemesi üzerine çilingir yardımı ile eve giren arkadaşları, asılı vaziyette cesedini buldu
Ceset morga kaldırıldı
Çekmegelioğlu’nun cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Gazimağusa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Aslen Malatya’lı olan ve Gazimağusa’da bir otomobil kiralama şirketinde direktör olarak çalışan Emre Çekmegelioğlu’nun cenazesinin, yapılacak otopsinin ardından memleketine gönderilmesi bekleniyor.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474