banner564

Önceden akıl edemedi!

Şenol Duyal’a ait ikametgaha giren hırsız, kameranın kablolarını parayı çaldıktan sonra kesince yakayı ele verdi

 Önceden akıl edemedi!
banner598

 Başkent Lefkoşa’ya bağlı Hamitköy’de, 7 Aralık günü ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Şenol Duyal’a ait ikametgaha giren hırsız, 7 bin 500 TL parayı çaldıktan sonra olay yerinden ayrılırken geride iz bırakmamak için güvenlik kamerasının kablolarını da kesti. Çaldığı paralarla ve geride iz bırakmadan olay yerinden ayrıldığını zanneden 23 yaşındaki uyanık hırsız, polisin daha önce kaydedilen kamera görüntülerini incelemesi sonucu kıskıvrak yakalandı.

7 bin 500 TL çaldı

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Hamitköy’de, Ö.K.(E-23), Şenol Duyal’a ait ikametgah içerisinden 7 Aralık günü 7 bin 500 TL nakit para çaldı.
Açıklamada, Ö.K’nin, parayı çaldıktan sonra, ikametgahın avlusunu görüntüleyen Goldenbahis kamera sisteminin kablolarını muhtemelen kesici alet ile kasten kesmek suretiyle hasara uğrattığı kaydedildi.

Özmerhan’ın demirleri uçurdular

Lefkoşa’da ise, Özmerhan Construction Ltd’ye ait inşaat alanı içerisinde muhafaza edilen toplam 350 kg ağırlığında muhtelif miktar ve uzunluktaki inşaat demirlerinin önceki gün, R.K.(E-65) tarafından kendisine ait araç içerisine konmak suretiyle çalındığı tespit edildi.
Açıklamada, bahse konu şahsa ait araçta polis tarafından yapılan incelmede, hırsızlık olduğundan şüphe edilen muhtelif miktarlarda hurda demirlerin tespit edilerek emare olarak alındığı belirtildi.
Her iki olay sonrası, bahse konu şahısların tutuklandığı, soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2013, 03:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474