banner564

Önemli bir katkı

Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçiliği bünyesindeki KEİ Ofisi, 2021 yılında belediye ve köylerin altyapı projelerine 21,3 milyon TL kaynak tahsis etti

Önemli bir katkı
banner598

Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçiliği Kalkınma ve Ekonomik İş Birliği (KEİ) Ofisi, Belediye ve Köylerin Altyapı Yatırımlarına Katkı Projesi kapsamında, 2021 yılında 19 projeye toplam 21,3 milyon TL kaynak tahsis etti. 
KEİ Ofisi’nin, 2021 Yılında Finans Katkısı Sağladığı Projeler şöyle:
“Alsancak Belediyesi, Özgürlük Anıtı Onarımı ve Çevre Düzenleme Projesi, Beyarmudu Belediyesi; Güney Mesarya Sosyal Tesisleri Açık Pazar Projesi, Kabristanlık Düzenleme İşleri.
Büyükkonuk Belediyesi; Büyükkonuk Sağlık Ocağı Projesi, Çatalköy Belediyesi Hz. Ömer Türbesi Restorasyonu ve Rekreasyonu Projesi, Gazimağusa Belediyesi; İsmet İnönü Bulvarı Düzenleme Projesi, 2021 Gazimağusa Kapalı Maraş Çevre Düzenleme Projesi. 
Güzelyurt Belediyesi; Gayretköy Çim Saha Projesi, Milli Mücadele Müzesi ve Türk Dünyası Miniatürk Açık Alan Müzesi. 
İnönü Belediyesi; Köy Gençlik Binasının Tadilatı, İskele Belediyesi; Kapalı Pazar Yeri ve Terminal Alanı Düzenleme Projesi.
Lapta Belediyesi; Başpınar ve Yavuz Mahallelerine Yönelik Cami Projesi, Mehmetçik Belediyesi; Mehmetçik Köyü Yaya, Bisiklet, Taşıt Yolu Düzenleme ve Yağmur Suyu Drenaj Projesi. 
Paşaköy Belediyesi; Kaldırım Projesi, Serdarlı Belediyesi; 5 Köyün İstinat Duvarı Yapımı Projesi, Tatlısu Belediyesi; Bisiklet ve Yürüyüş Yolu Projesi, Cumhuriyet Caddesi Restorasyon Projesi, Adrenalin Spor Merkezi Projesi.
Yenierenköy Belediyesi; Derince Çok Amaçlı Kültür Evi ve Spor Kompleksi Yapım Projesi.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473