banner564

Öpmüş, koklamış

Komşu kıza ait olan ve yere düşen iç çamaşırlarını mektupla iade eden Abbas Buluş’un başı derde girdi

Öpmüş, koklamış
banner598

  Girne’de aynı apartmanda kaldığı yan koşmuşu İ.G. isimli 23 yaşındaki kızı sürekli gözetleyen Abbas Buluş, üstüne cinsel içerikli mektuplar yazınca şikâyet üzerine tutuklandı. Zanlının İ.G.’ye ait çamaşır ipinde yere düşen iç çamaşırını onun görebileceği bir şekilde koklayıp geri balkona attığı,  akabinde genç kıza cinsel içerikli mektuplar yazdığı belirtildi. 

   Zanlının genç kıza yazdığı mektupta, “Kırmızı donun güzel kokuyordu” şeklinde cinsel içerikli cümleler sarf ettiği açıklandı. Genç kızın şikâyeti üzerine tutuklanan zanlı dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 
   Girne Adli Şube’de görevli polis, zanlının 20 Ocak 2019 tarihinde Girne’de bir apartmanda komşusu İ.G. isimli genç kıza ait çamaşır ipinden yere düşen iç çamaşırını alıp, kokladıktan sonra onun balkonuna geri attığını söyledi. Polis, zanlının daha sonra İ.G.’ye cinsel içerikli mektuplar yazıp, “İç çamaşırın çok güzel kokuyordu” şeklinde cümleler yazdığını söyledi. 
   Buluş’un İ.G. ile aynı apartmanda kaldığını, sürekli onu gözetlediğini belirten polis, zanlının şikayet üzerine tutuklandığını söyledi. Polis, soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, teminata bağlanmasını talep etti.
    Mahkeme, iki kefilin 20’şer bin TL kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalmasına emir verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474