banner564

Şimdilik özgür 

İki üniversite öğrencisi arasında dedikodu yüzünden çıkan kavgada tutuklanan Barış Tutuş teminata bağlandı

Şimdilik özgür 
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da dedikodu yüzünden çıkan kavgada Muhammed Doğu’ya bıçak salladığı gerekçesi ile tutuklanan Barış Tutuş hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Soruşturmayı yapan polis, kavganın Ortaköy’de bir kız öğrenci yurdu önünde çıktığını söyledi. Polis, meydana gelen olayda Muhammed Doğu ile Barış Tutuş’un kavga ettiğini, karşılıklı birbirlerine vurduklarını ifade etti. Polis, kavga esnasında zanlı Barış Tutuş’un tasarrufunda bulundurduğu ve ebatları henüz tespit edilemeyen bıçağı Muhammed Doğu’ya sallayıp, olay yerinden kaçtığını söyledi. Polis, kavganın ise Doğu’nun Tutuş’un hakkında dedikodu yaptığı öne sürmesi olduğunu kaydetti. 
Zanlı Barış Tutuş’un Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne gelerek teslim olduğunu belirten polis, soruşturmanın tamamlandığını belirterek, teminat talep etti.
Mahkeme, 3 bin TL nakit teminat yatırması ve bir kefilin 50 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474