banner564

Özersay: “Sessiz çoğunluk benim yanımda”

Güzelyurt ve Lefke bölgesinde halkla buluşarak Cumhurbaşkanlığı dönemindeki hedeflerini anlatan Özersay, her kesimden destek aldığını ifade etti

Özersay: “Sessiz çoğunluk benim yanımda”
banner598
Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Kudret Özersay, Güzelyurt Sanayi Bölgesi, Lefke Çarşısı, Gaziveren, Bademliköy ve Yedidalga’yı ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu.
Özersay, gönüllüleriyle birlikte yaptığı ziyaretler sırasında yaptığı konuşmalarda, toplumun her kesiminden, genç-yaşlı, partili-partisiz, köyde veya şehirde kalan binlerce destekçisi olduğunu gördüğünü ifade ederek, “Destek verenlerin büyük bölümü sessiz şekilde, çok öne çıkmadan bana destek veriyorlar” dedi.
Toplumun büyük bir bölümünden kendisine yönelik sessiz ve güçlü bir destek olduğunu gördüğünü ifade eden Özersay, bu desteğin izlemekte olduğu yeni siyaset anlayışından kaynaklandığını kaydetti.
Vatandaşların artık güvenebilecekleri, işinin ehli, konusunun uzmanı olan yeni nesilden insanların bu görevlerde olmasını desteklediğini ifade eden Özersay, “Bu değişim olacak, başaracağız” dedi.
Özersay, seçimlerde Kıbrıs Türkü’nün lehine bir sonuç çıkacağına inandığını belirterek, işinin ehli kişilerin göreve gelmesinin Kıbrıs Türkü’nün yararına olacağını ifade etti.
Kıbrıs konusundaki tecrübesinden bahseden Özersay, 12 yıl boyunca yürüttüğü müzakerecilik görevini anlattı. Özersay, ülke yönetiminde bugüne kadar yaşanan en büyük sorunun; “partizanlık ve adam kayırmacılığı” olduğuna vurgu yaparak, verilen hizmetin hem adil olmadığını hem de vatandaşın devlete güvenini sarsacak nitelikte olduğunu savundu, bunun önüne geçebilecek cumhurbaşkanlarının belli bir partiye vefa borcu olmaması gerektiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2015, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474