banner564

Özlenen işbirliği

Bakan Sucuoğlu, başta Liman bölgesiyle ilgili olmak üzere Girne Belediyesi ile ileriki süreçte ortak projelerin hayata geçirileceğini dile getirdi

Özlenen işbirliği
banner598
Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu dün, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’yü kabul etti. 
Kabulü sırasında konuşan Sucuoğlu, başta Liman bölgesiyle ilgili olmak üzere Girne Belediyesi ile ileriki süreçte ortak projelerin hayata geçirileceğini dile getirdi. 
Liman bölgesini ziyaret ederek sorunları yerinde gördüklerini anlatan Sucuoğlu, Girne Belediyesi ile işbirliklerinin yoğun şekilde devam edeceğini kaydetti.
Girne bölgesinin turistik açıdan önemine dikkat çeken Sucuoğlu, Girne’nin turizm açısından ne kadar büyük önem taşıdığının bilincinde olduklarını belirtti. 
Dünyada 10 tane antik liman olduğunu ve bunlardan bit tanesinin de Girne’deki liman olduğunu söyleyen Sucuoğlu, Girne limanındaki sıkıntıları bildiklerini ve özellikle mendirek ile ilgili gerekli tedbirlerin alınması için yoğun çalışmalar başlattıklarını kaydetti.
Nidai Güngördü de, Girne’ye yapılacak her çalışmanın Turizm Bakanlığı ile işbirliği çerçevesinde olması gerektiğini dile getirerek, Bakan Sucuoğlu ile yeni dönemde iyi çalışmalar yapacaklarına inandıklarını kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2015, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474