banner564

Paralar nerede?

Evinde 100 şişe içki,  97 tane de sahte sipariş evrakı bulunan Caner Palta,  287 bin lirayı zimmetine geçirmekle suçlanıyor

Paralar nerede?
banner598

 Suna ERDEN

Haspolat’ta faaliyet gösteren bir işyerinde çalıştığı dönemde sahte sipariş evrakları düzenleyip aldığı ürünleri satarak elde ettiği paraları çaldığı gerekçesiyle tutuklanan Caner Palta hakkındaki soruşturma tamamlandı.
Zanlının işyerinden aldığı ürünleri satarak elde ettiği toplam 287 bin TL parayı muhasebeye teslim etmeyip zimmetine geçirdiği açıklandı.
Zanlı dün teminat talebiyle mahkemeye çıkarıldı.
Soruşturmayı yapan polis, Haspolat'ta faaliyet gösteren bir iş yerinde pazarlamacı olarak çalışan zanlının Oyak Ordu Pazarı Girne Mağazası Müdürlüğü adına sahte sipariş faturaları hazırladığını söyledi.
Polis, zanlının sahte sipariş evrakı ile çalıştığı işyerinden çeşitli markalarda puro ve içkiler alarak, Oyak Ordu Pazarı Girne Mağazası Müdürlüğü’ne satmış gibi gösterdiğini ifade etti.
Polis, zanlının işyerinden aldığı ürünleri başka bir yere satarak, elde ettiği toplam 287 bin TL parayı muhasebeye teslim etmeyip zimmetine geçirdiğini açıkladı.
Polis, zanlının mesele ile ilgili olarak gönüllü ifade vererek suçlarını itiraf ettiğini belirtti.Zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, teminat talep etti.
Mahkeme, 5 bin TL nakit teminat yatırması ve iki kefilin 100 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması şartlarıyla zanlının tutuksuz kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yalçın kaya
Yalçın kaya - 5 yıl Önce

Ne parası yalan dolan kayıp olmayan hayalı para

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473