banner564

Paralar ortada yok!

Pazarlamacı olarak çalıştığı şirketten 46 bin TL çaldığı öne sürülen Ferhat Karaman 10 ay sonra yakalandı

Paralar ortada yok!
banner598
Zorkun TAŞER

Pazarlamacı olarak çalıştığı Kaliber Trading’e ait ürünleri satıp karşılığında aldığı 46 bin TL’yi çaldığı öne sürülen Ferhat Karaman 10 ay sonra tespit edilerek gözaltına alındı. Polis tarafından 14 Nisan 2014 tarihinden beri aranan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Tutukluluk duruşmasında zanlının Lefkoşa’da faaliyet gösteren Kaliber Trading’te pazarlamacı olarak çalıştığı 1 Temmuz 2012- 14 Nisan 2014 tarihleri arasında şirket tarafından kendisine verilen faturalar ile 46 bin TL değerindeki ürünleri aldıktan sonra kimliği meçhul şahıslara sattığı belirtildi. Zanlı hakkındaki soruşturmayı yürüten polis, zanlının ayrıca fatura üzerindeki alan kısmına sahte imza atıp, bu evrakı şirket muhasebesine verdiğini söyledi. Polis, zanlının Nisan 2014 tarihinden beridir aranan şahıs olduğunu ve önceki gün ülkeye giriş yaptığı esnada gözaltına alındığını söyledi. 

5 bin lira nakit yatırdı
Zanlı hakkında hırsızlık, sahte evrak düzenleme, tedavüle sürme, sahtekârlıkla kayıt temini ve başkasının kimliğine bürünme suçundan başlatılan soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, davalarında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme beş bin TL nakit teminat yatırması ve bir kefilin 50 bin TL kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına karar verirken, davaları görülünceye kadar yurt dışına çıkışını da yasakladı.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2015, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473