banner564

PGM’de özel gün

Lefkoşa Merkez İlkokulları Öğrenci Heyeti Pervin Gürler’i ziyaret etti

PGM’de özel gün
banner598
Lefkoşa merkez ilkokullarından 7 kişilik öğrenci heyeti, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler’i ziyaret etti.
Polis Genel Müdürlüğü (PGM) Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Şht Tuncer İlkokulu Müdürü Güven Varoğlu başkanlığında yapılan ziyaret, dün saat 08:30’da gerçekleştirildi.
Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler, öğrencilerin bayramını kutlayarak, onlara polislik mesleği ile ilgili bilgiler ve öğütler verdi. Gürler, polis olmak için gerekli şartlar ve polisin görevleri konusunda öğrencileri bilgilendirdi.
Gürler, daha sonra makamını Şht. Tuncer İlkokulu öğrencisi İlayda Okuyan’a vekâleten devretti. İlayda Okuyan, Polis Genel Müdür Vekili olarak “halktan, trafik kurallarına ve yasalara uyulmasını” istedi.
Güven Varoğlu da ziyarette yaptığı konuşmada, kendilerini kabul den PGM Vekili Pervin Gürler’e teşekkür etti ve devlet kurumlarını öğrencilere tanıtmak adına böylesi özel günlerde ziyaretlerin geleneksel olarak devam ettiğini söyledi.
Konuşmaların ardından Gürler’e çiçek takdimi yapıldı ve Pervin Gürler de öğrencilere günün anısına birer hediye verdi.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2015, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474