banner564

Pile’den satın almış

İhbar sonucu evine operasyon düzenlenen Özdemir Gencer’in 4 gram uyuşturucu madde tasarruf ettiği belirlendi

Pile’den satın almış
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da aldığı ihbar ile harekete geçen Narkotik Şube ekipleri, Özdemir Gencer isimli zanlının evine düzenledikleri operasyonda 4 gram “hintkeneviri” türü uyuşturucu madde ele geçirdi. Uyuşturucu maddelere emare olarak el koyan polis, Özdemir Gencer’i tutuklayarak mahkeme huzuruna çıkardı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Nurettin Enginer, 11 Nisan 2016 tarihinde almış oldukları bir ihbarı değerlendirerek zanlının Geçitkale’de bulunan  evine operasyon düzenlediklerini söyledi. Zanlının  huzurunda ev içerisinde yapılan aramada, ikametgahın yatak odasında  beyaz poşet içerisinde 4 gram “hintkeneviri” türü uyuşturucu madde ele geçirdiklerini belirten Enginer, konu uyuşturucu maddelere emare olarak el koyduklarını ifade etti. 

Askeri bölgeden Pile’ye geçmiş…
Zanlının kendilerine ifade vererek suçunu kabul ettiğini aktaran Enginer, tahkikatın henüz yeni başladığına ve alınacak olan tanık ifadelerinin olduğuna dikkat çekerek zanlının soruşturma maksatlı 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.Savcı Hasan Çaltılı’nın sorusu üzerine Enginer, zanlının askeri yasak bölgeyi ihlal ettikten sonra Pile’ye geçerek konu uyuşturucu maddeyi temin ettiğini söyledi. 
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2016, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473