banner564

Polis iz sürüyor

İşadamı Ali Hakansoy’un İskele’deki ikametgâhı dün sabaha karşı kurşun yağmuruna tutuldu

Polis iz sürüyor
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

  İskele bölgesinde dün sabah işadamı Ali Hakansoy’a ait eve kimliği meçhul kişi ya da kişiler tarafından 15 el ateş edildi. Kurşunlama neticesinde evin pencere camları ve dış cephesi zarar görürken, can kaybı veya yaralanma olmadı.
Polis açıklamasına göre; İskele bölgesinde dün sabah işadamı Ali Hakansoy’a ait eve kimliği meçhul kişi ya da kişiler tarafından 15 el ateş edildi. Olay sabaha karşı 03.00-04.00 saatleri arasında meydana geldi. Olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın olmadığı,  ayrıca açılan ateş sonucu ikametgâhın iki pencere camı ve dış cephesinin zarar gördüğü bildirildi
Bu arada olayın gerçekleştiği saatten kısa süre önce iki katlı olan ikametgâhının alt katına inen ve salonda bulunan kanepeye uzanan Hakansoy, duyduğu seslerle irkildi. Ancak sesleri kötü hava koşullarına bağlayan Hakansoy’un, sabah ikametgâhının dışarısına çıktığında cam ve duvarlardaki kurşun deliklerini görmesiyle durumu fark ettiği ve sat 06.30’da İskele Polis Müdürlüğü’nü arayarak durumu bildirdiği öğrenildi.

Polis inceleme yaptı
Aldığı bilgi sonrasında olay yerine giden İskele Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, detaylı inceleme yaparak bölgeden delil topladı. Bölgede bulunan güvenlik kamerası görüntülerini de incemeye alan İskele polisi, Gazimağusa’da “Soley Mobilya” isimli işletmenin direkterü olan Ali Hakansoy’un ikametgahını kurşunlayan kişi ya da kişileri arıyor.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473