banner564

Saray’da özel gece

Akıncı çifti, 21. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ne katılan misafir ekiplerden çocukları ağırladı

Saray’da özel gece
banner598

 Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, 21. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ne katılan misafir ekiplerden çocukları Cumhurbaşkanlığı’nda ağırladı.

Konuk ekiplerin temsilcisi çocukları ve kafile başkanlarını Cumhurbaşkanlığı’nda eşi Meral Akıncı ile birlikte karşılayan Cumhurbaşkanı Akıncı, çocukların dünya dili konuştuğunu belirterek “Çocukların dili en güzel dil; çünkü barış dili” dedi.
Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı İlköğretim Dairesi Müdürü İlkşen Varoğlu Atik’in beraberindeki misafir çocuklar, ülkelerinden getirdikleri çeşitli hediyeleri Cumhurbaşkanı Akıncı’ya sundu.
Cumhurbaşkanı Akıncı da misafir çocuklara çeşitli armağanlar verdi. Çocuklar, daha sonra Cumhurbaşkanı Akıncı ve eşi Meral Akıncı ile anı fotoğrafı çektirdi.

Mesajlar yayınlandı 
Öte yandan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla; DP Genel Başkanı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Ersin Tatar, Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği (KTBB) Başkanı ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, K. T. İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, birer mesaj yayınladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473