banner564

Projeler hazır

Güzelyurt ve Lefke’yi ziyaret eden Başbakan Tatar, bölgedeki sorunların aşılması için daha fazla mesai harcayacaklarını söyledi

Projeler hazır
banner598

 Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı, Başbakan Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, dün Güzelyurt ve Lefke’de partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.

İlçe binalarında gerçekleştirilen bayramlaşmada Başbakan Tatar’a bazı bakanlar ve milletvekilleri eşlik etti.
Başbakan Ersin Tatar, bayramlaşmanın ardından yaptığı açıklamada, KKTC’nin gelişmekte olan bir ülke olduğuna işaret ederek, ‘Gelişirken de mutlaka anavatan Türkiye’nin yardım ve katkılarına ihtiyaç vardır’ diye konuştu. Tatar, hükümetin güvenoyu almasının ardından Türkiye yetkilileriyle görüşme gerçekleştirdiğini anımsatarak, ‘Projelerimizi, düşüncelerimizi Türkiye hükümeti ile paylaştık, değerlendirmeler yaptık. İşbaşındayız, icraat için gece gündüz çalışacağız’ dedi.
Hükümet olarak Güzelyurt ve Lefke’ye önem verdiklerine vurgu yapan Tatar, Güzelyurt Hastanesinin bitirilmesi, Güzelyurt- Lefke çift şerit anayolunun tamamlanması ve bölgedeki diğer sorunların aşılması için daha fazla mesai harcayacaklarını söyledi.

Potansiyel değerlendirilecek
Tatar, Lefke’deki potansiyelin değerlendirilip bölgenin turizme kazandırılması adına çeşitli projelerin gündeme taşınacağını kaydederek, bölgenin tam bir ilçe olarak hizmet verebilmesi için gerekli tedbirlerin alınacağını ifade etti.
UBP’nin en büyük özelliğinin halkın içinde olması olduğunu belirten Tatar, daha önce olduğu gibi her zaman halkla iç içe olacaklarını vurguladı. Tatar, herkese iyi bayramlar ve güzel günler diledi.
UBP Güzelyurt İlçe Başkanı, Sağlık Bakanı Ali Pilli ve UBP Lefke İlçe Başkanı Adil Özgey de Başbakan Tatar’a ziyaretleri için teşekkür etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474