banner564

Protokol genişledi

Ücretsiz İngilizce ders kurslarına LTB El Ele Çocuk Merkezi de dahil edildi 

Protokol genişledi
banner598

 Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ile Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) arasında geçtiğimiz iki yıl imzalanan ücretsiz İngilizce dersi protokolü bu yıl genişletilerek yenilendi. 

LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile YDÜ adına Rektör Yardımcısı Doç.Dr. Mustafa Kurt’un imza koyduğu protokol ile Haspolat, Surlariçi ve LTB El Ele Çocuk Merkezi çocuklarına yönelik ücretsiz İngilizce dersleri düzenlenecek.
Yapılan açıklamaya göre, Surlariçi ve Haspolat’taki çocuklara ücretsiz İngilizce dersleri verilmesi bu yılki protokol ile imza altına alındı ve 2019-2020 öğrenim yılı boyunca Surlariçi ile Haspolat’taki 8-11 yaş aralığındaki çocuklara ücretsiz İngilizce dersleri verilecek. 
Bu yıl ayrıca LTB El Ele Çocuk Merkezi’nde eğitim gören 3-4 yaş aralığındaki çocuklara da 2019-2020 öğrenim yılı boyunca okul müfredatına uygun olarak ücretsiz İngilizce eğitim imkanı sunulacak.
Başkan Harmancı geçtiğimiz yıl düzenlenen derslerden yüzlerce çocuğun faydalandığını, Haspolat ve Surlariçi’ndeki çocukların neşesinin, kazanımlarının üniversite-şehir bütünleşmesine çok güzel bir örnek oluşturduğuna dikkat çekti. 
Mustafa Kurt ise topluma hizmet etmek, toplumu dönüştürmek misyonuyla hareket eden YDÜ’nün bu tür işbirliklerine çok fazla önem verdiğini kaydederek, 18 bine yakın öğrencisini Lefkoşa’nın daha iyi şeyler üretebilmesi  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473