banner564

Sabıkasının kurbanı oldu

8 adet extacy hap ile yakalanan Erhan Gür, daha öncede benzer suç işlediği için cezaevine gönderildi

Sabıkasının kurbanı oldu
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da sur içi bölgesinde önceki gün düzenlenen operasyon sonucunda tasarrufunda 8 adet uyuşturucu içeren “Extacy” türü hap bulunan Erhan Gür, soruşturmasının tamamlanmasına müteakip dün teminat maksatlı Gazimağusa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Özdesoy, zanlı hakkında 1 Mart 2016 tarihinde başlatmış oldukları soruşturmanın tamamlandığını söyledi. 
Zanlının daha önce 2 defa uyuşturucu suçundan hüküm giydiğini, bir tanesinden 1 yıl diğerinden ise 2 ay hapse mahkum olduğunu belirten Özdesoy, aynı zamanda zanlının işlemiş olduğu bir çok adli suç olduğunu ifade etti. 

Serbest kalırsa yine suç işler…
Zanlının serbest kalması halinde yeniden suç işleyeceğinin aşikar olduğunu iddia eden Özdesoy, zanlının 3 ayı geçmemek şartı ile Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti. Savcı Hasan Çaltılı bu süreyi 2 ay ile sınırlandırdı.
Huzurundaki şahadet ve beyanı değerlendiren Yargıç Banu Soyer, zanlının davaları görüşülünceye kadar 2 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2016, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474