banner564

‘Sadece öptüm’

Evden kaçan ve halen kayıp olan 14 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan 17 yaşındaki genç kendini savundu

‘Sadece öptüm’
banner598

 Suna ERDEN

Girne’de 9 Haziran tarihinde evden kaçan 14 yaşındaki S.A.U. isimli kız çocuğunu evine götürüp cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 17 yaşındaki M.D. tutuklandı.
M.D. “16 yaşından küçük çocuğu zorla alıkoyma” ve “çocuğun cinsel istismarı” suçundan DÜN Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Girne Adli Şube’de görevli polis memuru İbrahim Varol, zanlının evden kaçan ve halen kayıp olan 14 yaşındaki S.A.U.’yu evine götürdüğüne ve cinsel istismarda bulunduğuna dair tespitler yapıldığını söyledi.
Polis, amcasının şikâyeti üzerine kız çocuğunun zanlının evine gittiğinin belirlenerek gözaltına alındığını belirtti.
Polis memuru, zanlının ifadesinde kız çocuğu ile öpüştüğünü, sadece göğüslerini okşadığını ancak cinsel temasta bulunmadığını söylediğini aktardı.

2 gün tutuklu kalacak
Evden kaçan 14 yaşındaki kızın zanlının evinden ayrıldığını ve halen kayıp olduğunu kaydeden Varol, genç kızın bulunup doktor kontrolünden geçirildikten sonra ifadesinin teyidinin olacağını belirtti. 
Varol, soruşturma amaçlı zanlının 2 gün tutuklu kalmasını talep etti.
Yargıç Meltem Dündar, 14 yaşındaki kızın halen kayıp olduğunu, bulunup ifadesinin alınması ve doktor kontrolünden sonra soruşturmanın netleşeceğini belirterek zanlının 2 gün tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473