banner564

Kabus yaşattı

Yemek yapmadığı ve faceboook hesabı açtığı için 35 yaşındaki eşini yumruklayan ve boğazına bıçak dayayıp, ölümle tehdit etmekle suçlanan İsmail Burukoğlu cezaevine gönderildi

Kabus yaşattı
banner598

 Suna ERDEN

   Boşanmış olduğu halde ekonomik şartlardan dolayı eski eşi İsmail Burukoğlu ile aynı evde yaşayan 35 yaşındaki R.A. ‘ikinci ağır saldırı’ sonrasında polise başvurmak zorunda kaldı.
   İlkinde yemek yapmadığı, ikincisinde ise facebook hesabı açtığı gerekçesiyle bıçaklı saldırıya uğrayıp ciddi şekilde darp edilen R.A. önceki gün polise gidip her şeyi anlattı.
   Şikâyet üzerine tutuklanan eski eş İsmail Burukoğlu dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Polis, yaralama ve ciddi darp olaylarının 6 ile 8 Haziran tarihleri arasında meydana geldiğini söyledi.
   Polis, zanlının boşandığı eşiyle Göçmenköy’deki evinde birlikte yaşamaya devam ettiğini belirterek, önce 8 Haziran’da yaşanan yaralama olayını mahkemeye aktardı.

Facebook hesabı açınca saldırdı

  Zanlının facebook’ta hesap açtığı gerekçesiyle eski eşiyle tartıştığını kaydeden polis, kavga esnasında, “Seni öldüreceğim” diyerek tehditler savurduğunu anlattı. 
Polis, tartışmanın büyüdüğünü, zanlının eline bıçağı alıp önce R.A.’nın boğazına dayadığını, bu esnada ikisi arasında arbede olduğunu söyledi.
Soruşturmayı yapan polis, arbede esnasında zanlının bıçakla R.A.’nın serçe parmağı ve bacağını yaralayıp ardından bıçağın sapı ile vücudunun muhtelif yerlerine defalarca vurmak sureti ile ciddi bir şekilde darp ettiğini aktardı.

‘Yemek yapmadın’ dayağı
Polis, bu olaydan iki gün önce de zanlının yemek yapmadığı gerekçesiyle eski eşinin yüzüne yumruk atıp ciddi şekilde darp ettiğini açıkladı. 
Zanlı ile ilgili şikâyetin 10 Haziran tarihinde yapıldığını kaydeden polis, defalarca eski eşine şiddet uyguladığını tespit ettiklerini ifade etti.
Polis, aktarmış olduğu olgular ışığında zanlının tutuklu yargılanmasını talep etti. 
Mahkeme, zanlının 15 günü açmayan bir süre hükümsüz tutuklu olarak cezaevinde beklemesine emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473