banner564

Vurdu vurdu inletti

Uzun süre birlikte olduğu kız arkadaşının “Bu iş bitti” demesiyle sinir krizi geçiren Bünyamin şiddete yöneldi

Vurdu vurdu inletti
banner598

 Suna ERDEN

Uzun süre birliktelik yaşadığı kız arkadaşının kendisine terk etmek istemesine dayanamayan Pakistan uyruklu Bünyamin Bünyamin’in deliye döndü. Girne’de yaşanan olayda zanlı ayrılmak isteyen kız arkadaşını önce darp etti, ardından ölüm tehditleri yağdırdı. Şikâyet üzerine tutuklanan ve 2 gündür polis hücresinde bulunan zanlı dün teminat talebiyle Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Kız arkadaşının zanlıyla ilgili şikâyetini geri çektiğini açıklandı.
Soruşturma memuru Gizem Düzdaban,7 Haziran saat 20.20 sıralarında yaşanan olayda zanlının ayrılmak isteyen kız arkadaşının başına ve vücudunun çeşitli yerlerine vurmak suretiyle darp ettikten sonra, kendisini öldüreceğini söyleyip şiddet tehdidinde bulunduğunu söyledi.
Düzdaban, zanlının 8 Haziran’da tutuklandığını, 9 Haziran’da mahkemeye çıkarılarak hakkında 2 gün tutukluluk emri alındığını belirtti. 

Beyaz kimlikle ikamet ediyordu
Soruşturmanın tamamlandığını, Pakistan uyruklu zanlının ülkede beyaz kimlik kartıyla kaldığını ve şikâyetin geri çekildiğini belirten Düzdaban, teminat talep etti.
Zanlının avukatı da şikâyetin geri çekildiğini, zanlı ile kız arkadaşının 7 yıldır birlikte olduklarını ve ilişkilerinin süreceğine dair beyanlarda bulunduklarını belirterek, uygun bir teminat talep etti.
Yargıç Meltem Dündar, zanlının 5 bin TL nakit teminat yatırması ve bir kefilin 20 bin TL kefalet senedi imzalaması şartı ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473