banner564

Sağ bacağı kırıldı

Restoranda paketçi olarak çalışan Hasan Hüseyin, siparişleri erken yetiştirebilmek için aşırı sürat yapınca felaketle yüzleşti

Sağ bacağı kırıldı
banner598
Zorkun TAŞER
Gönyeli’deki Kolan British Hospital karşısında dün akşam saat 17.30 sıralarında meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü yaralandı. 
Lefkoşa’da bir restoranda paketçi olarak çalışan EJ 622 plakalı motosiklet sürücüsü Hasan Hüseyin isimli şahıs, süratli bir şekilde Gönyeli Atatürk Caddesi üzerinde seyrederken, karşı istikametten Şirin Sokak’a dönmek isteyen 45 yaşındaki Mohammod Alkhalil’in yönetimindeki KLW 804 plakalı araca çarptı.
Çarpmanın etkisiyle motorundan savrulan Hüseyin, olay yerine çağrılan ambulansla yaralı vaziyette Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırıldı. Yetkililerden, kazada yaralanan motosiklet sürücüsünün sağ bacağının kırıldığı ve ortopedi servisinde müşahede altında tutulduğu öğrenildi.  
Kazanın şokunu uzun süre üstünden atamayan KLW 804 plakalı araç sürücüsü Alkhalil, yaralının hayati tehlikesinin olmadığı haberini öğrenince rahat bir nefes aldı. 
Alkhalil, polise verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2014, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474