banner564

Santrali kapatırız

Çatalköy çöplüğündeki yangının devam etmesi nedeniyle Teknecik duman altında kaldı, sendika uyardı

Santrali kapatırız
banner598

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-Sen), Teknecik Elektrik Santrali karşısında çöplük alanda önceki gün çıkan yangının halen sönmemesi nedeniyle santral çalışanlarının aşırı derecede dumana maruz kaldıklarına işaret etti. Sendika yetkilileri bir an önce yanan alanı söndürme çalışmalarına devam etmeye çağırdı.
Sendikadan yapılan açıklamada, yangın ve duman nedeniyle çalışma koşullarının “çok zorlaştığına” dikkat çekilerek, “aksi takdirde santral çalışanları aşırı dumandan dolayı görevlerine devam edemez duruma gelecek ve santrali kapatma zorunluluğumuz ortaya çıkacaktır” denildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ck
Ck - 2 yıl Önce

Zaten bizi zehirlemekten başka bir ise yaramiyor KAPATIN GITSIN!!!
AYRICA BUGUN GUNLERDEN 9 EKIM PAZAR GAZIMAGISA TUZLA / ELEKTRIKLER GECE SAAT 04:00 DA KESILDI!!!! SUAN SAAT ÖGLEN 12:00!!! VE HALA ELEKTRIKLER YOK!!!!! ARTIK CILDITMAMAK ELDE DEGIL!!!! NE DIYELIM SIZE NE DIYELIMMMM?????? KAPATIN GITSIN!!! SIZDE GIDINNNNNN!!!! YETER ARTIK!!!

Ck
Ck - 2 yıl Önce

saat 13.30 ve hala ELEKTIRIKLER YOOOOOOOOOOOOOOK!!!!!!!!!!! TAM 9 ,5 SAATTİR ELEKTRİK YOOOOKKKK!!! 9 EKİM PAZAR MAGUSA TUZLA!!!!!!! BU ÜLKEDE TAŞ OLSAN BİR AYDA KUMA DÖNERSİN!!!!! NE YAPTIGINIZI ZANNEDIYORSUNUZ SİZ YAAAAA... PAZARTESI RESAT AKAR BEY LUTFEN BU SACMALIGI PROGRAMINIZDA DILE GETIRIR MISINIZ.

Ck
Ck - 2 yıl Önce

Tebrik ederim bu büyük bir başarı gerçekten.... 12 saat oldu elektrik YOK!!!! GERCEKTEN TAKTİR EDILMENIZ GEREKIYORRRRRR.... 12 SAAT ELEKTRIKSIZ KALMAK NASIL BIRSEY ONUDA OGRENDIK SAYENIZDE!!!! UMARIM FATURALARDAN BU 12 SAATI DUSMEYI UNUTMAZSINIZ!!!!!!!!! G.MAĞUSA / TUZLA 9 EKIM PAZAR.......

Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Zaten kapatma zamanı gelmiş geçmiş o rant coplugunun çare TC den elektrik/güneş enerjisi/rüzgar enerjisi yolsuzlukta başka neye yarıyor görende zaparojya nükleer santrali sanacak

Ck
Ck - 2 yıl Önce

Saat 15.12..................... 11 SAATIR ELEKTRIK YOK
TUZLA / G.MAĞUSA

Ck
Ck - 2 yıl Önce

Elektriksiz 15 saat hala bekliyoruz...... G.magusa/ tuzla

Ck
Ck - 2 yıl Önce

22 saat sonra geldi elektrikler..... tuzla / magusa. Bu yasadigimiz insanlik disi bir olaydir!!!! Bu kabul edilemez bir durumdur!!! Yaziklar olsun diyorum başkada söyleyecek sözümüz yoktur!!!!!!

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473